Rockmaailma suree yllättäen menehtynyttä Taylor Hawkinsia – ”Toista hänenlaistaan ei ole”

Uutinen Foo Fighters -rumpalin kuolemasta on otettu vastaan raskain sydämin.

26.03.2022

Foo Fightersin pitkäaikainen rumpali Taylor Hawkins menehtyi äkillisesti 25.3. Kolumbian Bogotássa, jossa yhtyeen oli tarkoitus konsertoida. Yhtye vahvisti suru-uutisen myöhemmin sosiaalisessa mediassa. Hän oli kuollessaan 50-vuotias.

Uutinen Hawkinsin kuolemasta on otettu raskain sydämin vastaan kollegoiden ja ystävien keskuudessa. Monet ovatkin esittäneet sosiaalisessa mediassa surunvalittelunsa ja muistaneet lämmöllä edesmennyttä rumpalia. Hawkinsin kuolemaan ovat somessa reagoineet muun muassa Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Lars Ulrich, Mike Portnoy, Charlie Benante, Wolfgang Van Halen, Gary Holt, Paul Stanley, Gene Simmons, Mastodon, Guns N’ Roses, Slash sekä Disturbedin David Draiman.

”Tunsin Taylor Hawkinsin sekä Foo Fightersin että hänen Chevy Metal -yhtyeensä kautta ja olin onnekas saadessani jakaa lavan hänen kanssaan muutamia kertoja. Taylor ohjasi molempia bändejä kuin rekkaa. Toista hänenlaistaan ei ole. Hän oli yksi rock ’n’ rollin upeimmista hahmoista, jota kaikki rakastivat ja ehdottomasti yksi aikansa parhaimpia rumpaleita”, Alice Cooper kirjoittaa Instagramissa.

Lisää luettavaa