Rotting Christ jatkaa yhtä miestä köyhempänä – ”On aika ratsastaa kohti uusia polkuja”

Kitaristi George Emmanuel keskittyy omaan Lucifer's Child -yhtyeeseen.

Rotting Christ
Kuva: Ester Segarra

Hiljattain uuden The Heretics -pitkäsoiton julkaissut kreikkalaisyhtye Rotting Christ ilmoittaa Facebook-sivuillaan kitaristi George Emmanuelin (kuvassa vasemmassa laidassa) ja kreikkalaisbändin teiden erkanemisesta. Emmanuel vahvistaa eron ja kertoo syyksi haluavansa keskittyä omaan Lucifer’s Child -yhtyeeseensä.

”Hyvät ystävät. Haluamme ilmoittaa, että kuuden vuoden jälkeen kitaristimme George Emmanuelin ja meidän välinen yhteistyömme tulee valitettavasti päätökseen. Kiitämme häntä omistautuneisuudesta ja toivomme rehellisesti hänelle ja hänen nykyiselle bändilleen Lucifer’s Childille kaikkea hyvää. Taistelu jatkuu!” yhtye tiedottaa.

”Kiitollisena ja kaikella kunnioituksella toivotavan Rotting Christille kaikkea hyvää matkallaan ja kiitän nöyrästi kaikkia, jotka tukivat minua kaikki nämä vuodet. Minun on aika ratsastaa kohti uusia polkuja Lucifer’s Childin kanssa. Nähdään pian tien päällä!” Emmanuel puolestaan kirjoittaa.

Emmanuelin korvaajasta ei tätä kirjoittaessa ole vielä tietoa. Yhtye suuntaa loppuvuodesta kiertueelle Moonspellin kanssa ja heittää myös Suomessa kolme keikkaa.

Dear friends,We would like to anounce that our 6 years colaboration with our guitarist George Emmanuel unfortunatelly…

Posted by Rotting Christ on Sunday, February 24, 2019

Ladies and gentlemen, I would like to announce that my 6 year path with Rotting Christ has come to an end. With…

Posted by George Emmanuel on Monday, February 25, 2019