Rumpali Ben Graves, 46, on kuollut – taisteli syöpää vastaan vuoden päivät

Graves tuli tunnetuksi muun muassa Murderdollsin riveistä.

10.05.2018

Muun muassa yhtyeistä Murderdolls, Dope ja Pretty Boy Floyd tunnetuksi tullut rumpali Ben Graves on kuollut. 46-vuotias Graves hävisi taistelun syöpää vastaan, vahvistaa tämän puoliso Lydia Facebookin välityksellä.

”Suurin osa teistä ei tiedä, että Ben sairasti syöpää viimeiset 11 kuukautta. Hän halusi pysyä hiljaa terveydentilastaa. Ben menehtyi 9. toukokuuta syövästä johtuneiden komplikaatioiden vuoksi. Hänen diagnoosinsa oli hyvin synkkä, mutta hän taisteli pitkään selättääkseen vaikeudet, mutta joitain taisteluita ei voi voittaa vaikka yrität miten kovaa tahansa”, Lydia kirjoittaa.

”On murskaavaa menettää joku, jota rakastat enemmän kuin itseäsi. Särkynyt sydämeni kuoli hänen mukanaan.”

Ben ”The Ghoul” Graves oli yksi Wednesday 13:n ja Joey Jordisonin perustaman Murderdolls-yhtyeen alkuperäisjäsenistä. Hän soitti yhtyeessä vuosina 2002–2004. Wednesday 13 julkaisi myös oman surunvalittelunsa edesmenneelle bänditoverilleen Facebookissa.

”Tulen aina vaalimaan yhteisiä muistojamme, kun kiersimme ympäri maailmaa ensimmäistä kertaa, elimme unelmaamme ja siteerasimme jatkuvasti Terminaattoria ja Commandoa. Rakastan sinua, toista Ghoulia ei tule koskaan. Nähdään toisella puolella”, Wednesday 13 kirjoittaa.

Lisää luettavaa