Rumpali Tony Costanza on kuollut – soitti muun muassa Machine Headin ja Crowbarin riveissä

Costanza muistetaan parhaiten Machine Headin alkuperäisenä rumpalina.

05.08.2020

Machine Headin ensimmäisenä rumpalina vuosina 1991-1992 toiminut Tony Costanza on kuollut 52-vuotiaana. Suru-uutisesta kertoi Blabbermouth, jolle asian on vahvistanut Costanzan entinen yhtyetoveri Afzaal Nasiruddeen (Crisis).

Costanza soitti Machine Headin ensimmäisillä keikoilla ja hänen soittoaan voi kuulla myös vuonna 1993 ilmestyneellä demolla. Hän oli mukana tekemässä useita debyyttialbumi Burn My Eyesin kappaleita. Levyllä rumpuja soitti Costanzan tilalle hypännyt Chris Kontos.

”Hän oli kanssamme vain lyhyet kuusi kuukautta, mutta hän auttoi niin monia Burn My Eyesille päätyneitä kappaleita ottamaan lopullisen muotonsa. Olin hänelle aina kiitollinen kaikesta, mitä hän teki”, Machine Head -nokkamies Robb Flynn kirjoitti somessa.

Machine Headin lisäksi Costanza soitti muun muassa Crisis-yhtyeessä vuosina 1999-2001 sekä Crowbarissa vuosina 2001-2004.

”Tony oli todella mukava ja lahjakas kaveri. Oli kunnia saada hänet soittamaan Sonic Excess in its Purest Form -levyllemme. Luoja siunatkoon sinua Tony, otamme osaa läheisten suruun”, Crowbar-yhtyeen sosiaalisessa mediassa reagoitiin suru-uutiseen.

Lisää luettavaa