Rumpalilegendan paluu Testamentin riveihin jäi lyhytaikaiseksi – bändi jatkaa keikkailua uuden kannuttajan kanssa

Seven Spiresin Chris Dovas hyppää puikkoihin.

18.04.2023

Kun Gene Hoglan astui sivuun Testamentin rumpupallilta alkuvuodesta 2022, hänen tilalleen loikkasi toinen rumpalilegenda Dave Lombardo (ex-Slayer, Mr. Bungle, Dead Cross, Fantômas, Suicidal Tendencies, Misfits, Empire State Bastard), joka on vaikuttanut Testamentissa kerran aiemminkin 1990-luvun loppupuolella. Lombardon paluu jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä keskiviikkona 19.4. alkavalla Etelä-Amerikan-kiertueella miekkosta ei enää nähdä rumpujen takana. Lombardon ja Hoglanin jättämiin suuriin saappaisiin hyppää Seven Spires -yhtyeestä tuttu Chris Dovas.

”Chris tuurasi Davea edellisellä Pohjois-Amerikan-kiertueellamme, koska Daven kalenteri oli buukattu yli. Tämä osoittautui siunaukseksi, koska Chris osoittautui todella uskomattomaksi ja kiltiksi ihmiseksi sekä loistavaksi rumpaliksi”, kitaristi Eric Peterson kommentoi somessa jakamallaan videolla, jolla Dovas tykittelee menemään.

”Chris tulee tekemään Testamentista entistäkin raskaamman ja tarkemman. Lisää on tulossa! Lisättäköön vielä, että oli todella ilo soittaa Daven kanssa taas hänen lyhyeksi jääneellä paluullaan.”

Miljoonissa eri projekteissa soittava, 5. toukokuuta ensimmäisen soololevynsä julkaiseva Lombardo kertoi Blabbermouthille jääneensä Testamentista pois juuri aikataulullisten konfliktien vuoksi.

”Testament on hyvin rasvattu kone, joka julkaisee jatkuvati levyjä ja kiertää alituisesti. En tiedä, mistä löydän aikaa ja tilaa sille”, Lombardo myönsi.

”Tein sen, mihin olin sitoutunutkin eli kiersin heidän kanssaan viime vuonna. Se oli pisimpiä kiertueita, jonka olen koskaan tehnyt. Mutta se oli mahtavaa. Tarvitsin sitä palautuakseni pandemiasta. Se oli hengenpelastaja. Olemme kuitenkin hyvissä väleissä ja ovet ovat auki.”

Lisää luettavaa