Saa negatiivista palautetta, poista käyttäjätilisi – uusi trendi amerikkalaismuusikoiden keskuudessa

29.06.2015

Muistatteko vielä Puddle of Mudd -nimisen post-grunge-buumin aallonharjalla ratsastaneen bändin? Amerikkalaisyhtye on julkaissut ilmeisesti She Hates Me -singlen (2001) jälkeen myös uusia tekeleitä ja keikkailee edelleen.

Puddle of Muddin keikkailu tuntuu tosin olevan veitsenterällä taiteilua. Nokkamies Wes Scantlin on sekoillut lentokentillä siihen malliin, että muutama keikka on peruttu Scantlinin päädyttyä putkaan. Jos Scantlin on päässyt lavalle asti, hän on esiintynyt vahvasti päihtyneenä ja vielä vahvemmin huulisynkkaan turvautuen.

Puddle of Mudd on keksinyt nerokkaan tavan estää yhtyeen Facebook-sivulle sadellut negatiivinen palaute surkeista keikoista: sivun poistaminen. Kyllä, Puddle of Mudd poisti sivunsa Facebookista, ja mikä tekee asiasta vielä huvittavamman, nyt kyseisen suoraosoitteen on kaapannut Black Heart Saints -niminen bändi.

Toinen sosiaalisen median sotalaivan jättänyt taho on David Draiman. Viime viikolla paluulevystään tiedottaneen Disturbedin nokkamies sai tarpeekseen ”trolleista” ja poisti Twitter-tilinsä. Draiman twiittaili vahvoja mielipiteitä muun muassa Israelin–Palestiinan konfliktista ja Gamergatesta ja sai luonnollisesti eri mieltä olevat takajaloilleen.

”Asialla ole tekemistä tulevan levyn kanssa. Sosiaalisessa mediassa ei saa mitään kunnollista aikaiseksi. Se on muita saalistavien trollien leikkikenttä. Minulle riitti”, Draiman kertoi radiohaastattelussa.

Lisää luettavaa