Saarihelvetin ohjelma viimeisten lisäysten myötä valmis – mukana Fleshgod Apocalypse, Ensiferum, Finntroll…

Historian kymmenes Saarihelvetti kunnioittaa festivaalin menneisyyttä ja tulevaisuutta.

12.03.2024

Tampereen Viikinsaaressa 2.-3. elokuuta järjestettävän, järjestyksessään kymmenennen Saarihelvetti-festivaalin ohjelma on viimeisten lisäysten myötä nyt valmis. Kattausta täydentävät Fleshgod Apocalypse, Ensiferum, Finntroll, I Am Your God, Hero Dishonest, Detset, Ikinä ja St. Aurora.

”Saarihelvetti on tullut pitkän matkan siitä, kun 10 vuotta sitten päätettiin sokkona järjestää ennakkoluuloton metallifestivaali saaressa. Emme miettineet logistiikkaa tai genreä, meille merkitsi vain Tampereen kaunein sijainti. Kymppivee on mille tahansa festivaalille uskomaton saavutus, joten kiitos kaikille, jotka ovat olleet matkustamassa meidän kanssa Pyhäjärvellä tähän asti. Uskon, että myös murrosikää lähestyvä Saarihelvetti tulee tarjoamaan ensiluokkaisen festivaalikokemuksen ihanassa paikassa. Viikinsaaressa elokuussa 2024 katetaan vain parasta metallimusiikkia, kunnioittaahan tämä edition festivaalin menneisyyttä ja tulevaisuutta”, kommentoi tapahtuman promoottori Rowan Rafferty.

Saarihelvetin jo aiemmin ilmoitettuja esiintyjiä ovat muun muassa Turmion Kätilöt, Mortiis, Nekrogoblikon, Monuments ja Warmen. Päiväkohtainen esiintyjäjako ja sideshow-ohjelmisto julkistetaan huhtikuun alussa. Kahden päivän liput ovat myynnissä Lippupisteessä.

Lisää luettavaa