Saarihelvetti vahvistaa kattaustaan hollantilaisyhtyeellä sekä kovilla kotimaisilla

Samalla käynnistyy perinteinen Bändikilpailu Helvetistä.

23.02.2018

Tampereen Viikinsaaressa soi jälleen 4. elokuuta tumma ja raskas musiikki, kun neljäs SaariHelvetti raikaa Pyhäjärven keskellä. Tänään festivaali tiedottaa kiinnittäneensä jo aiemmin julkistettujen Ajattaran, Jinjerin, King Satanin ja Metallica-tribuuttiyhtye Alcoholican lisäksi neljä uutta esiintyjää.

Ulkomaalaisvahvistusta tuo hollantilainen sinfonista black metal -paahtoa tarjoileva, viime kesänä Nummirockissa vieraillut Carach Angren. Kotimaisia lisäyksiä ovat puolestaan groove metal -yhtye Profane Omen, maalaileva ja tunnelmallinen turkulaisyhtye Callisto sekä punk-sävyjä mukanaan tuova Huora.

Viimeisimpien bändijulkistusten lisäksi käynnistyy perinteinen Bändikilpailu Helvetistä, jonka voittaja pääsee esiintymään SaariHelvettiin ja pokkaa itselleen myös muun muassa studioaikaa. Kilpailu järjestetään perjantaina 13. huhtikuuta Jack the Roosterissa Tampereella. Ilmoittautumislomake ilmestyy tänään 23. helmikuuta kello 16 Kaaoszinen sivuille ja ilmoittautumisaikaa on aina 9. maaliskuuta saakka.

Lisää luettavaa