Sabatonin kitaristi Tommy Johansson eroaa

Muutoksia miehistössä.

20.01.2024

Ruotsalainen power metal -yhtye Sabaton ilmoitti sosiaalisessa mediassa, että heidän kitaristinsa Tommy Johansson eroaa kokoonpanosta.

– Seitsemän uskomattoman vuoden jälkeen kitaristimme Tommy on päättänyt lähteä seuraamaan omaa polkuaan. Toivomme hänelle pelkkää hyvää matkan varrelle. Olemme olleet tiivis perhe ja aiomme jatkaa hänen tukemistaan kaikissa häntä odottavissa seikkailuissa.

Yhtye jatkaa tiedotteessaan, ettei eroaminen tapahdu hetkessä.

– Tommy pysyy mukana varmistamassa, että vaihdos sujuu mutkattomasti uuden kitaristin osalta.

– Vaikka pieni pala hänen suuresta sydämestään tuleekin aina pysymään Sabatonin mukana, me kaikki tiedämme että hänen on seurattava unelmiaan.

Päivityksen lopussa on myös kirje Johanssonilta faneille.

– Rakkaat ystävät! Seitsemän upean heavy metalin täyttämän vuoden jälkeen olen päättänyt astua sivuun Sabatonin kitaristin paikalta. Tämä on ollut raskain päätös, jonka olen koskaan elämässäni tehnyt.

– Kuten monet teistä tietävät, teen paljon asioita Sabatonin ulkopuolella. Soitan toisessa bändissä, esiinnyn useiden artistien kanssa ja minulla on myös laulajan ura, jonka olen laittanut sivuun vuosiksi keskittyäkseni Sabatoniin. Tehtyäni tätä seitsemän vuotta minusta tuntuu, että on aika seurata sydäntäni.

– En koskaan lakkaa soittamasta musiikkia. Tulen edelleen kiertämään Majestican ja muiden projektien kanssa, mutta en tietenkään samalla tavalla kuin Sabatonin riveissä. Olen varma, että tapaan teitä ihania faneja tien päällä taas tulevaisuudessa.

– Jättimäinen kiitos kaikille rakkaille faneille, että hyväksyitte minut uudeksi kitaristiksi 2016. Olen varma, että tulette hyväksymään myös henkilön, joka ottaa paikkani minun jälkeeni. Kaikkea hyvää ja nähdään pian!

Yhtye ei ole vielä ilmoittanut, kuka tulee astumaan Johanssonin saappaisiin tulevaisuudessa.

Yhtyeen päivitys alla.

Lisää luettavaa