Sabatonin perinteinen laivareissu kasvaa juhlavuoden kunniaksi – ”Aika viedä homma uudelle tasolle”

Liput risteilylle tulevat tänään myyntiin.

25.04.2019

Ruotsalainen heviyhtye Sabaton on viihdyttänyt fanejaan vuosittain järjestettävällä Sabaton-risteilyllä, joka on perinteisesti seilannut Tukholman ja Turun välillä. Tänä vuonna reissulle tulee lisää pituutta, sillä laiva matkaakin Tukholmasta Tallinnaan ja takaisin.

”Aika viedä homma uudelle tasolle ja tehdä tästä 10-vuotisjuhlasta jotain erityisen spesiaalia!”, yhtye hehkuttaa.

”Moni on toivonut muutoksia, jotta risteilykokemuksesta tulisi vieläkin parempi ja me olisimme typeriä, jos emme kuuntelisi pyyntöjänne. Nyt tarjoammekin teille rankasti päivitetyn version risteilystä uudella laivalla, joka sisältää enemmän metallia, tonneja ja Sabatonia. Joulukuun ensimmäisenä päivänä nostamme purjeet Tukholmasta kohti Viroa ja tarjoamme kaikille seiloreille ensimmäistä kertaa tuplapitkän matkan – kaksi täyttä iltaa juhlimista sekä päivän Tallinnan kauniissa kaupungissa.”

Liput Sabaton-risteilylle tulevat myyntiin tänään torstaina 25. huhtikuuta kello 11 Suomen aikaa. Mikäli vesi ja Sabaton vetävät puoleensa, kannattaa olla nopea, sillä risteily on perinteisesti myynyt loppuun suht sukkelaan. Halvimmillaan reissuun pääsee 666 kruunulla eli reilulla 60 eurolla (neljän hengen hytti neljälle jaettuna).

Lisää tietoa löydät esimerkiksi Facebookista.

Lisää luettavaa