Saran menestyslevy julkaistaan vinyylinä, albumia juhlistetaan myös kiertueella

Veden äärelle täyttää 15 vuotta.

25.01.2023

Kotimaisen vaihtoehtorockin ja -metallin parissa operoivan Sara-yhtyeen menestyslevy Veden äärelle julkaistaan 2008. Juhlavuoden kunniaksi levy julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa vinyylinä. Lisäksi yhtye juhlii levyään kevätkiertueella. Kiertueen liput tulevat myyntiin maanantaina 30. tammikuuta ja vinyyli ilmestyy 31. maaliskuuta. Vinyylijulkaisusta vastaa Backstage Rock Shop.

Veden äärelle on meille todella tärkeä levy ja nosti aikanaan bändin uudelle tasolle. Rauhan aika sai Emma-ehdokkuuden, oltiin isolla levy-yhtiöllä, biisit soi radiossa ja silloin tuntui, että kaikki on menossa juuri oikeaan suuntaan. Sanoisin silti, että bändi on nykyään paljon tiukempi livenä ja varmasti myös Veden äärelle -albumin kappaleet soivat isommin ja jylhemmin kuin koskaan aikaisemmin”, toteaa laulaja-kitaristi Joa Korhonen.

”Kyseessä on ensimmäinen kerta kun vanhasta albumista tehdään uudelleenjulkaisu niin on mielenkiintoista nähdä, miten se otetaan vastaan. Vinyyliä on kyllä toivottu paljon vuosien varrella ja sitä on myös pitkään suunniteltu toteutettavan. Nyt se onneksi toteutuu yhdessä Backstage Rock Shopin kanssa. Levyn upeat kannet pääsevät oikeuksiinsa isommassa koossa.”

Veden äärelle -juhlakiertue etenee seuraavasti:

La 22.4. Oulu, Kantakrouvi
Pe 28.4. Vaasa, Ritz
La 29.4. Rauma, Brummi
Pe 5.5. Jyväskylä, Lutakko
La 6.5. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
To 11.5. Tampere, G Livelab
Pe 12.5. Helsinki, G Livelab
La 13.5. Lahti, Torvi
Pe 19.5. Turku, Teatro Logomo
La 20.5. Hämeenlinna, Suisto

Lisää luettavaa