Saxonilta tulossa uusi levy, nimibiisi videoineen julki – ”Et voi laulaa paholaisesta laulamatta myöskään hyvästä kaverista”

Hell, Fire and Damnation on yhtyeen 24. julkaisu.

22.11.2023

Brittimetallin kivijalka Saxon julkaisee tammikuun 19. päivä uuden pitkäsoiton Hell, Fire and Damnation. Levyltä on nyt julkaistu ensimmäisenä maistiaisena sen nimikappale näyttävän videon kera.

”Tämä lausahdus on ollut päässäni pikkupojasta lähtien, sillä isäni tapasi sanoa niin, kun oli harmissaan. Koko lause kuului: ’Hell, fire and damnation, what’s tha’ been doing now?!’, jos olin vaikka sattunut kaivertamaan jotain keittiön pöytään. Se oli erittäin yorkshireläinen lausahdus noihin aikoihin”, nokkamies Biff Byford avaa kappaleen taustoja.

”Maailmassa on paljon musiikkia helvetistä, paholaisesta ja okkultismista, joten oli aika kirjoittaa yksi hyvän ja pahan välisestä taistelusta. Et voi laulaa paholaisesta laulamatta myöskään hyvästä kaverista, ja laulussa pohjimmiltaan sanotaan ’tee valintasi’. Meidän kaikkien on tehtävä valinta siitä, olemmeko pahoja vai hyviä. Biisi kertoo siitä taistelusta.”

Hell, Fire and Damnation -kappalelista:
1. The Prophecy
2. Hell, Fire and Damnation
3. Madame Guillotine
4. Fire and Steel
5. There’s Something In Roswell
6. Kubla Khan and the Merchant Of Venice
7. Pirates of the Airwaves
8. 1066
9. Witches of Salem
10. Super Charger

Lisää luettavaa