”Se viesti, jonka toivoin taiteeni välittävän, on mennyt joiltain täysin ohi” – Black Veil Brides -keulahahmo avautuu fanien nettikäyttäytymisestä

Andy Biersack ei halua, että häntä tai bändiä yhdistetään "ilkeään ja vihamieliseen paskaan", jota jotkut fanit netissä levittävät.

18.08.2022

Amerikkalaisen glam/gothic metal -yhtye Black Veil Bridesin nokkamies Andy Biersack avautui Twitterissä siitä, miten julmia ja ikäviä kommentteja jotkut fanit (ja ylipäänsä ihmiset) suoltavat toisilleen netissä. Biersack sanoutuu irti kaikesta vihasta ja negatiivisuudesta ja pyytää, etteivät hänen faninsa yhdistä häntä tai bändiä millään lailla ikäviin kommentteihin.

”En halua tämän kuulostavan itsensä ylistämiseltä tai että kuvittelisin olevani jokin pyhimys tai muita parempi, mutta haluan vain sanoa tämän”, Biersack aloitti sittemmin poistetun/piilotetun pitkän kirjoituksensa.

”Joskus näen ihmisiä, jotka käyttävät minun kuviani omina profiilikuvinaan, ja heidän kommenttejaan, jotka ovat niin täynnä ilkeää ja vihamielistä paskaa, että se särkee sydämeni. Niinä hetkinä on vaikea olla ajattelematta, että se viesti, jonka toivoin taiteeni välittävän, on mennyt joiltain täysin ohi. Et voi tietää, miten työsi otetaan vastaan eikä ole minun asiani kertoa muille, miten he tulkitsevat kuulemaansa. Ja vaikka tiedän, ettei tämä ole minun asiani, mutta haluan tehdä tämän selväksi: jos sinusta on okei käyttää minun kuvaani edustamaan itseäsi ja sitten jatkuvasti käyttäytyä netissä kusipäisesti, olet väärässä. Jos päivittäisiin toimiisi sisältyy mitään edellä mainittua paskaa, pyydän, älä yhdistä minun kasvojani siihen.”

”Ymmärrän, ettei tämä koske valtaosaa teistä enkä ole koskaan tavannut fania, joka ei olisi ollut mukava. On tosiasia, että ilman teitä en olisi tässä, mutta joskus on vain liikaa nähdä, miten oma naama yhdistetään turhaan julmuuteen ja kiusaamiseen. Pyydän, käyttäkää aikanne paremmin kuin tuntemattomien ihmisten päälle hyökkäämiseen.”

”Tiedän, miten onnekas olen ja arvostan sitä. Olen vain täysin kyllästynyt tietynlaisiin ihmisiin, jotka ovat tehneet sosiaalisesta mediasta paikan, johon en halua tänä päivänä enää mennä. Jos olet niitä ihmisiä, jotka käyttävät aikaansa aggressioon, salaliittoihin ja vihaan, pidä mielessä, että me kaikki olemme vain ihmisiä, jotka tekevät parhaansa etkä voi tietää, millaisia vaikutuksia toisen mielenterveyteen tuollaisella paskalla voi olla.”

Lisää luettavaa