Season of Mist sainasi ”pahamaineisen” trve cult black metal -bändin… jota ei ole olemassa

03.05.2016

Sons of Balaur, tuo pahamaineinen, vain asiaan syvimmin vihkiytyneiden tietäjien underground-legenda Norjan Øksfjordista. Jaa et ole kuullut? Etpä niin. Season of Mist on tehnyt levytyssopimuksen olemattoman bändin kanssa.

Sons of Balaur on fiktiivinen bändi, jonka seikkailuja seurataan myöhemmin tänä vuonna julkaistavassa graafisessa novellissa Realm of the Damned. Ainoa vain, että tämä olematon bändi meinaa julkaista samaan syssyyn myös debyyttialbumin. Jo 14. toukokuuta bändi aikoo tehdä nimmarisession Lontoossa (emme ala edes arvailemaan, miten).

– Jo vuosia olemme pysytelleet Balaurin Kvltin hämyisessä alamaailmassa, salavihkaa julkaisten vimmatut manauksemme eksklusiivisesti vain niille, jotka ovat aidosti sen arvoisia, manaten mahtavan Herramme Balaurin paluuta. Nyt hän on noussut ja uusi maailmanjärjestys on kulman takana: kautta verenhimon, orgastisen seksin ja sanoinkuvaamattoman vampyyriterrorin, tämä Kirottujen Valtakunta [Realm of The Damned] on nyt totta. Kun graafinen novellimme Realm of the Damned ilmestyy ja hyvän voimat on täten kukistettu, myös debyyttialbumimme, todellisen black metalin evankeliumi Herra Balaurille, julkaistaan Season of Mistin kautta myöhemmin tänä vuonna. Kaaos alkakoon! kommentoi asiaa bändin laulaja Tomas (”sukunimi salattu lakisyistä”).

Sons of Balaurin biografia bändin Facebook-sivuilla on itse asiassa vallan mainiota luettavaa ja tsekkaamisen arvoinen kelle tahansa yhtään Norjan black metal -historiaa tuntevalle. Hieman hankalaa tosin on tulkita, tehdäänkö tässä tosissaan kunniaa maan kuuluisalle skenelle vai pistetäänkö sitä ihan häpeilemättä halvalla. Bändin jäsenten hämyisestä historiasta kun kuulemma löytyy sekä legendaarisen Helvete-levykaupan sisäpiiri kuin myös murhia, kirkonpolttoja, nekrofiliaa ja saatanallisia ihmisuhreja.

Lisää luettavaa