Sepulturan nykykokoonpano pilaa bändin brändin, tuumaa Igor Cavalera

27.05.2015

Kitaristi-laulaja Max Cavalera jätti brassilegenda Sepulturan vuonna 1996. Kymmenen vuotta myöhemmin saman tempun teki hänen rumpaliveljensä Igor. Veljekset (kuvassa keskellä) ovat tätä nykyä hyvissä meiningeissä ja soittavat yhdessä Cavalera Conspiracy -yhtyeessä, mutta välit Sepulturan matkaa jatkaviin alkuperäisjäseniin Andreas Kisseriin ja Paulo Junioriin lienevät koko lailla katki. Silti alkuperäisen kokoonpanon paluulla jaksetaan spekuloida vuodesta toiseen.

AntiHero-lehti videohaastatteli Igor Cavaleraa hiljattain, ja rumpali lausuu nauhalla varsin selvin sanoin, ettei hän ole kovin mielissään siitä, että Cavaleraton Sepultura jatkaa aina vain.

– Minusta he rapauttavat Sepulturan brändin jatkamalla ilman meitä. Se on kovaa, mutta mitäpä me voimme. Meidän täytyy tehdä mitä täytyy ja jatkaa soittamista.

Mahdollisesta Sepultura-reunionista kannuttaja puhuu tyyliin, joka antaisi ymmärtää, että moinen olisi tarvittaessa Cavalera-leirin puolesta mahdollinen, mutta pahempia tarpeita ei ole. Kitaristi Andreas Kisser on puolestaan ilmoittanut, ettei hän aio tehdä paluuta alkuperäiseen kokoonpanoon rahasta.

Noh, katsellaan. Mainitun haastattelun voi puolestaan katsella alta.

Lisää luettavaa