Skeletal Remainsin kokoonpano meni uusiksi – uusi levy tulossa

Koko porukka vaihtuu laulaja-kitaristi Monroyta lukuun ottamatta.

04.03.2020

Kalifornialainen vanhan liiton kuolometallin suuntaan reilusti kumartava Skeletal Remains tiedottaa bändin kokoonpanon menneen lähes täysin uusiksi. Kitaristi Adrian Obregon, basisti Adrian Marquez ja rumpali Eddie Andrade ovat lähteneet bändistä henkilökohtaisiin syihin vedoten, jättäen laulaja-kitaristi Chris Monroyn kantamaan yhtyeen soihtua.

Monroy on kuitenkin jo saanut täytettyä toisen kitaristin sekä basistin tontit. Bändin alkuaikoina kitaristina nähty Mike De La O tekee paluun kirveen varteen ja basistiksi on pestattu Noah Young (ex-Warbringer). Vakituista rumpalia yhtyeellä ei vielä ole, mutta tulevat keikat hoidetaan tuuraajien voimin.

Yhtye tiedottaa sosiaalisessa mediassa aloittavansa myös seuraavan pitkäsoittonsa äänitykset vielä kuluvan kuun aikana. Tulevan albumin nimi on The Entombment of Chaos ja sen miksaa Dan Swanö. Levyllä rumpuja soittaa Charlie Koryn (Funebrarum, Ascended Dead), joka on toiminut bändissä aiemminkin keikkamuusikkona. Uutta levyä luvataan ilmestyväksi ensi kesänä.

Lisää luettavaa