Slayerin Tom Araya: Amerikasta on tullut itkupillien kansakunta

Thrash-jätti Slayerin nokkamies Tom Araya aiheutti taannoin hämmennystä fanien keskuudessa julkaistessaan yhtyeen virallisella Instagram-tilillä kuvan bändistä, johon oli muokattu mukaan myös Donald Trump. Kun kuva poistettiin, avasti Araya sanaisen arkkunsa ja muutti halventavilla kommenteillaan hämmennyksen vihaksi.

Araya kommentoi tapausta hiljattain chileläiselle Futuro-radiokanavalla ja totesi alkuperäisen tarkoituksensa ollut lähinnä asialla vitsaileminen. Hän kuitenkin hämmästyi kuvan aiheuttamaa reaktiota ja ihmisten huumorintajuttomuutta, tämä toteaa.

– Joku oli lähettänyt kuvan vaimolleni ja hän näytti sen minulle. Pidin sitä hauskana ja päätin jakaa sen. Tiesin, ettei kuva tule miellyttämään kaikkia, mutta joskus täytyy hieman sohia ampiaispesää, tiedäthän? Olen Slayer-muusikko ja joskus teemme asioita vain härnätäksemme, Araya nauraa.

– Mutta sellainen Amerikasta on tullut. Tämä maa on täynnä ihmisiä, jotka ovat vihaisia, koska he eivät saaneet tahtoaan läpi. Eivätkä he pysty edes vitsailemaan tai nauramaan itselleen. He eivät voi pitää hauskaa ja minusta on hämmästyttävää että olemme ajautuneet tähän pisteeseen. Meistä on tullut itkupillien kansakunta.

Araya täsmentää erikseen, ettei kuulu Trumpin tukijoihin sen enempää kuin Trumpin vastaehdokkaana presidentinvaaleissa olleen Hillary Clintonin tukijoihinkaan. Vitsinä tarkoitettu juttu vain sattui paisumaan suhteettomiin mittoihin.

– En äänestänyt Trumpia enkä Hillarya. Molemmat ihmiset eivät voisi olla kauempana sellaisesta henkilöstä, joka saisi minun ääneni. Tarkoitukseni oli vain saada ihmiset nauramaan ja vähän härnätä toista puolta. En vain tajunnut suututtavani niin monia Slayer-faneja.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Blabbermouth.