Slayerin Uuden-Seelannin-konsertti peruttiin terrori-iskun vuoksi

Konserttipaikka oli vain kilometrin päässä terrori-iskun tapahtumapaikasta.

18.03.2019

Slayerin ja Anthraxin oli tarkoitus konsertoida Uuden-Seelannin Christchurchissa sunnuntai-iltana. Viranomaisten päätöksellä keikka kuitenkin peruttiin perjantai-iltaisen terrori-iskun vuoksi. Konserttipaikkana toiminut Horncastle Arena sijaitsee noin kilometrin päässä moskeijasta, johon asemies iski surmaten 50 ihmistä ja haavoittaen useita kymmeniä.

”Emme voi ohittaa saamaamme vahvaa ohjeistusta ja olemme tehneet päätöksen yhdessä poliisin ja Christchurchin kaupunginvaltuuston kanssa. Ymmärrämme, että fanit ovat varmasti pettyneet, mutta mielestämme on kaikkien edun ja turvallisuuden mukaista, ettei konserttia pidetä näin pian traagisen tapahtuman jälkeen”, kommentoi konserttipaikan omistavan Vbasen edustaja.

Konsertin järjestänyt Storm the Gates vahvisti keikan peruuntumisen sosiaalisessa mediassa. Yhtye itse ei ole kommentoinut asiaa.

Slayer on parhaillaan viimeisellä maailmankiertueellaan, jonka jälkeen yhtye laittaa pillit pussiin. Suomessa thrash metal -jättiläinen nähdään vielä ensi kesän Tuskassa.

Lisää luettavaa