Slipknot-nokkamies ja koominen leffakriitikko paiskaavat kättä erikoisessa The Wall -tribuutissa – Corey Taylorin poika myös mukana

Corey Taylor heittäytyy Nostalgia Criticin maailmaan.

19.09.2019

Nostalgia Critic lienee monille lukijoistamme tuttu nimi, mutta kerrottakoon niille, joille nimi ei soita kelloa, että kyseessä on yksi Youtuben vanhimmista sarjoista, joissa Nostalgia Critic -hahmoa esittävä Doug Walker arvostelee humoristiseen ja sarkastiseen sävyyn elokuvia ja tv-sarjoja, jotka lukeutuvat kastiin ”niin huono, että se on hyvä”. Jo vuodesta 2007 lähtien videoita tehtaillut Walker on arvostellut muun muassa useita Arnold Schwarzeneggerin elokuvia, Stephen King -filmatisointeja, Uwe Bollin ohjaamia kalkkunoita sekä huonoutensa vuoksi kulttimainetta nauttivia leffoja kuten The Room ja Batman & Robin.

Tuoreimmassa spesiaalijaksossaan Nostalgia Critic ottaa käsittelyynsä tänä vuonna pyöreitä täyttävään Pink Floydin The Wall -konseptilevyyn pohjautuvan samannimisen elokuvan vuodelta 1982, jossa muusikko Bob Geldofin esittämä rocktähti Pink sekoaa ja rakentaa kuvainnollisen muurin itsensä ja muun maailman välille. Tätä erikoisjaksoa varten haettiin myös varsin erikoinen vieraileva tähti, nimittäin mukana on myös Slipknot-nokkamies Corey Taylor. Myös Coreyn 17-vuotias Griffin-poika nähdään jaksossa esittämässä nuorta isäänsä.

Mikäli sinulla on 40 minuuttia ylimääräistä aikaa, niin kannattaa tsekata erikoismeiningit tuosta yläpuolelta. Tai mikäli haluat vaikkapa vain kuulla Taylorin esittämässä varsin yllättävän musiikkinumeron, voit skipata suoraan videon loppuun jonnekin 37 minuutin paikkeille.

Lisää luettavaa