Slipknotin Corey Taylor haaveilee erikoisesta sivuprojektista – ”Eihän sellainen myisi paskaakaan”

Taylor tunnustautuu jazzin ystäväksi ja haluaisi kokeilla itsekin siipiään sen parissa.

Slipknotista ja Stone Sourista tuttu solisti Corey Taylor kertoi tuoreessa Chaotic Radion haastattelussa, ettei ole koskaan edes harkinnut lähtevänsä kantrilinjalla, vaikka jokunen kollega näinkin on tehnyt.

”En vitussa, vaikka tulenkin Iowasta. Ei, ehdottomasti ei. Eikä kyse ole siitä, ettenkö osaisi tehdä sellaista kamaa. Minua kiinnostaa laulaja-lauluntekijä -viba paljon enemmän”, Taylor toteaa ja palastaa haaveilevansa hieman yllättävämmän tyylin haltuunotosta.

”Olen itse asiassa pitkään miettinyt, että pistäisin pystyyn kvartetin tai kvintetin ja tekisin jazz-levyn. Jotain dark jazzia, joka äänitettäisiin livenä. Eihän se myisi paskaakaan, se olisi vain lisä omaan kokoelmaani, sillä minähän rakastan jatsia. Moni ei sitä tiedä, mutta kuuntelen paljon 40- ja 50-luvun kamaa.”

”Se olisi varmaan jotain samanlaista kuin Billie Holiday tai Charlie Parkerin vanhempi kama, mitä hän teki sekaisin ollessaan. Itse asiassa minulla on parikin omaa biisiä, joita haluaisin kokeilla. [Slipknotin] Prosthetics olisi varmaan tosi siisti. Ja [Stone Sourin] Botherista minulla on hieno jatsahtava versio, joka toimisi”, Taylor pohtii.

Mikäpä siinä, Taylorin dark jazz -projektia odotellessa siis! Taylorin koko haastattelun voit puolestaan kuunnella tuosta alta tai täältä.