Slipknotin Corey Taylorilla monta rauhaa tulessa – työn alla mm. sooloalbumi ja kauhuelokuvan käsikirjoitus

Corey Taylorilla on pitänyt kiirettä viime aikoina.

23.12.2019

Slipknotin ja Stone Sourin solisti Corey Taylorilla on monta rautaa tulessa. Tänä vuonna Slipknotin kanssa elokuussa albumin We Are Not Your Kind julkaissut Taylor työstää parhaillaan uutta sooloalbumiaan. Musiikin lisäksi hän on ehtinyt myös kirjoittaa.

Taylor kertoo sooloalbumiprojekteistaan ja tulevan albuminsa tyylistä Kerrang!:in haastattelussa seuraavaa:

”Alan saada materiaalia kasaan sooloalbumia varten, jonka aion nauhoittaa 2021. Minulla on noin 26 laulua kirjoitettuna sitä varten. Siitä tulee paras ysärialbumi ikinä. Se on ainoa tapa, jolla voin kuvailla sitä. Osa siitä on reflektiota siitä, että on kyllästynyt ja väsynyt tähän munattomaan (nutless) rock’n’rolliin jota olen nähnyt viime aikoina ja joka on todella pehmeää. Tykkään, että rock’n’roll potkaisee minua vit* munille. Vain minä tosin, olen vit* mulkku!”

Kirjoitusprojekteista Taylorilla ovat puolestaan viime aikoina työn alla olleet elokuvakäsikirjoitus sekä kirja:

”Muista asioista, kirjoitin käsikirjoituksen kauhuelokuvaan josta olen todella innoissani. Ja aloitin juuri viidennen kirjan kirjoittamisen (broke the skin on book five), joten työskentelen myös sen parissa. Minulla on ollut paljon asioita meneillään, mutta varmistan myös, että [minulla] on paljon aikaa perheelleni, avioliitolleni ja kodilleni. Jumala tietää, ei voi koskaan tietää miten paljon aikaa saat täällä”

Lisää luettavaa