Slipknotin Shawn ”Clown” Crahan kommentoi yhtyeen rumpalitilannetta – ”Jay ei lähtenyt bändistä”

Clown haluaa varmistaa ihmisten tietävän, että Weinbergin ja bändin tiet eivät eronneet rumpalin aloitteesta.

16.12.2023

Slipknot tiedotti (sittemmin poistetussa some-julkaisussa) marraskuun alussa, että yhtyeessä miltei 10 vuotta rumpaloinut Jay Weinberg ei ole enää yhtyeen jäsen. Alkuperäistä ilmoitusta lukuun ottamatta Slipknot-leirissä ollaan oltu kokoonpanomuutoksesta kuitenkin muuten vaiti. Nyt yhtyeen perustajiin ja pääasiallisiin biisintekijöihin lukeutuva perkussionisti Shawn ”Clown” Crahan on viimein kommentoinut asiaa NME:n haastattelussa.

”Mitä Jayhin tulee, haluan ihmisten tietävän, että Jay ei eronnut bändistä. Tarkoitan sillä sitä, että me muut menemme eteenpäin ja kuten alkuperäisessä tiedotteessammekin todettiin, valitsemme tehdä jotain erilaista”, Crahan toteaa.

”Se tila, jossa nyt olemme, on todella, todella erityinen ja harkittu ja sen ovat luoneet pääasiassa alkuperäiset jäsenet.”

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta yhtyeen Slipknot-debyyttipitkäsoiton julkaisemisesta, jota juhlistetaan keikkojen merkeissä. Crahanin mukaan uutta musiikkiakin on koko ajan työn alla.

”Mitä tulee uuteen levyyn, sellainen on tulossa, mutta se on kokonaan toinen suunnitelma. Nämä keikat tulevat ensin ja olemme valmiita pitämään hauskaa. Bändi ei ole koskaan ollut onnellisempi ja siihen on vaadittu todella paljon. Olemme joutuneet käymään paljon asioita läpi – päihteet, naiset, raha, maine, egot, eristys – mutta olemme taas raiteilla.”

Lisää luettavaa