Slipknotin Sid Wilson säikäytti yhtyeen fanit some-julkaisullaan – ”Heittäkää tälle kaverille hyvästit…”

Jotkut ehtivät jo luulla Wilsoninkin lähteneen tai saaneen bändistä kenkää.

16.01.2024

Slipknot-leirissä on viime aikoina käynyt pienoinen myllerrys. Kesäkuussa yhtyeen kiertueen avauskeikalla nähtiin tutun naulapään Craig Jonesin tilalla mystinen uusi hahmo ja yhtye tiedotti Jonesin ja orkesterin teiden eronneen. Tiedote kuitenkin poistettiin hyvin pian kaikilta some-alustoilta. Loppuvuodesta taas rumpali Jay Weinberg sai lähtöpassit ja tälläkin kertaa yhtye tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa, mutta otti ilmoituksen kuitenkin hyvin nopeasti pois.

Nämä yllättävät kokoonpanomuutokset ovat saaneet yhtyeen fanit varpailleen ja siksi moni säikähtikin pahemman kerran, kun yhtyeen tiskijukka Sid Wilson teki Instagramissa julkaisun, joka alkoi sanoilla ”Heittäkää tälle kaverille hyvästit…”

Wilsonin sanavalinta ei kuitenkaan tarkoittanut, että mies olisi lähtemässä bändistä tai saanut potkuja, vaan tämä yksinkertaisesti kiusoitteli uuden päivitetyn maskinsa paljastamista, sillä lause jatkui: ”… ja valmistautukaa uuteen lookkiin.”

”Hitto vie, älä pelottele meitä noin. Ensilukemalla näytti siltä, että olet lähdössä”, yksi monista säikähtäneistä faneista kommentoi Wilsonin julkaisuun.

Slipknot kiertää loppuvuodesta Eurooppaa Slipknot-debyyttipitkäsoittonsa 25-vuotisjuhlakiertueen merkeissä.

Lisää luettavaa