Slipknotin uusi levy on viimein julki, kuuntele se täältä – Corey Taylorin mukaan se on parasta Slipknotia sitten Vol. 3:n

"Musiikillisesti laittaisin tämän jonnekin Vol. 3:n ja Iowan välimaastoon", laulaja toteaa.

Naamioryhmä Slipknot on tänään julkaissut odotetun uuden pitkäsoittonsa We Are Not Your Kind. Kaikista hyvinvarustelluista suoratoistopalveluista löytyvän levyn voit kuunnella esimerkiksi Youtubesta (tuosta yläpuolelta) tai Spotifysta (soittimen löydät tuosta alapuolelta).

Nokkamies Corey Taylor ylisti uusinta levyä hiljattain Apple Musicin Beats 1:n haastattelussa ja totesi sen olevan hänen mielestään parasta, mitä yhtye on tehnyt vuosiin.

”Olen todella, todella ylpeä siitä, mitä olemme tehneet. Ja siitä on kauan, kun olen viimeksi tuntenut näin – ehkä viimeksi Vol. 3:lla. Tarkoitan, että All Hope is Gonen kohdalla olimme kaikki vain tyytyväisiä, että saimme sen tehtyä ihan vain bändin sisäisten myrskyjen ja muun sellaisen vuoksi. [Basisti Paul Grayn kuoleman jälkeen tehty] .5 oli taas tavallaan itsensä tutkiskelua ja hyvin katkeransuloista. Se näytti, että pystymme tähän”, Taylor pohtii.

”Kun kuulimme tämän alusta loppuun, olin mykistynyt. Ajattelin, että voi luoja, ihmiset eivät ole valmiita tähän. Se on todella, todella hyvä. Tarkoitan, että parilla viimeisellä levyllämme on mahtavia biisejä, mutta kokonaisuutena niissä ei vain ollut sitä samaa voimaa kuin aiemmilla levyillämme. Mielestäni tällä levyllä oikeasti tavoitimme sen, mitä yritimme tehdä. Musiikillisesti laittaisin tämän jonnekin Vol. 3:n ja Iowan välimaastoon, helposti. Mutta se seisoo silti omilla jaloillaan. Se on uusi askel siinä luvussa, jota yritämmekin luoda.”