Sodom-nokkamies peloissaan lastensa puolesta – ”Vihaan tätä tilannetta, jossa maailma nyt on”

Tom "Angelripper" Such on huolissaan tulevista sukupolvista.

Nelimiehinen Sodom vuosimallia 2018
Kuva: Sodom / Facebook

Saksalaisen thrash-veteraani Sodomin nokkamies Tom ”Angelripper” Such istahti hiljattain Metal Undergroundin haastateltavaksi ja kertoi olevansa hyvin huolissaan siitä, mihin tämä maailma on menossa – ja jo mennytkin. Näistä asioista Such laulaakin esimerkiksi yhtyeen tuoreella Partisan-ep:llä.

”Koko maailma on luisunut täysin pois hallinnasta ja siitä minä kirjoitan. Vihaan tätä tilannetta, jossa maailma nyt on ja minua pelottaa. En pelkää itseni puolesta, vaan lasteni ja seuraavan sukupolven”, Such toteaa.

Such puhui haastattelussa myös kokoonpanomuutoksia alkuvuodesta kokeneen ja triosta nelikoksi kasvaneen yhtyeen tulevaisuudensuunnitelmista. Nokkamiehen mukaan Partisan antaa hyvän kuvan siitä, mihin suuntaan bändi on menossa ja seuraava pitkäsoitto siintää jo jossain horisontissa ainakin ajatuksen tasolla.

”Olemme aloittaneet biisien kirjoittamisen, mutta meillä ei ole mitään aikataulua määriteltynä. Sanoin levy-yhtiölle, etten halua työskennellä paineen alla, aletaan keskustella aiheesta sitten, kun biisit ovat valmiina. Se voi siis tulla ensi vuoden lopulla, kenties alkuvuodesta 2020”, Such pohtii.