Sodom paljasti uuden kokoonpanonsa – saksalaisjyrä kasvaa nelimiehiseksi

Uutta singlejulkaisua pukkaa kesällä.

22.01.2018

Saksalainen thrash metal -veteraani Sodom pudotti heti vuoden alussa pienoisen uutispommin, kun laulaja-basisti Tom Angelripper ilmoitti bändin kahden muun jäsenen Bernemann Kostin ja Makka Freiwaldin olevan ulkona yhtyeestä. Nyt yhtye esittelee sosiaalisessa mediassa uusitun kokoonpanonsa, joka on kasvanut triosta kvartetiksi.

Vanhan liiton faneja lämmittänee tieto, että vuosina 1986–1989 bändissä vaikuttanut, Expurse of Sodomy -ep:llä (1987), Persecution Manialla (1987) sekä Agent Orange -klassikolla (1989) kitaroinut Frank ”Blackfire” Gosdzik palaa yhtyeen riveihin. Toisen kitaran varressa nähdään York Segatz (Beyondition) ja rumpukapuloihin tarttuu Stefan ”Husky” Hüskens (Asphyx, Desaster).

– Kaksi kitaristia antaa paljon enemmän mahdollisuuksia keikoilla, joten tulemme jatkossa soittamaan keikoilla paljon biisejä, joita emme voineet soittaa triona. Lupaan, että potkimme jatkossa ankarasti persettä, Angelripper vakuuttaa.

Yhtye tiedottaa myös julkaisevansa ensimmäisen singlensä tulevan kesän aikana ja tavoitteena on saada pitkäsoitto ulos keväällä 2019.

– Uuden materiaalin suunta on jo nyt selvillä: valmiina toimintaan ja täynnä adrenaliinia, Sodom aikoo juhlistaa 80-luvun kunnian päiviä ja vanhan liiton thrash metalia, jonka parissa olemme kasvaneet ja josta bändi on aina tunnettu.

Sodom nähdään Suomessa ensi juhannuksena Nummirockin lauteilla.

Lisää luettavaa