Soenista ja Opethista tuttu Martin Lopez vierailee Oceanhoarsen uudella singlellä – kappale esittelee yhtyeen laajennettua soundia

Yhtye lähtee syksyllä Euroopan-kiertueelle Soenin sekä ranskalaisen Lizzardin kanssa.

19.08.2022

Helsinkiläinen metalliorkesteri Oceanhoarse on julkaissut uuden Nails-singlen, jolla vierailee entinen Opeth– ja Amon Amarth -rumpali, nykyisin Soen-yhtyeessä kannuttava Martin Lopez. Kappale esittelee bändistä uusia puolia.

”Halusimme laajentaa soundiamme Dead Reckoning -debyytistä ja saada musiikkiin vielä enemmän raakaa, elävää fiilistä. Nails on tästä hyvä esimerkki ollessaan jotain paljon melodisempaa kuin ensimmäisen albumimme materiaali, ja samaan aikaan pelasimme myös enemmän dynamiikalla, jotta saimme biisiin eri osiin juuri oikean fiiliksen”, kitaristi Ben Varon taustoittaa.

”Lopezin saaminen soittamaan perkussioita tällä albumilla oli mahtava juttu. Varsinkin itselleni, koska olen ollut hänen soittonsa kova fani siitä lähtien, kun löysin Opethin Still Life -albumin. Meillä oli valmiina pari kappaletta, jotka tuntuivat siltä että niissä voisi olla käyttöä extra-lyömäsoittimille, ja kuultuaan biisit Martin oli mukana ideassa. Nails oli uusista kappaleistamme jo valmiiksi yksi suosikeistani, ja Lopezin soitto kruunasi kappaleen!”

Oceanhoarse lähtee syyskuussa mittavalle Euroopan-kiertueelle Soenin sekä ranskalaisen Lizzardin kanssa.

Lisää luettavaa