Soilwork ja The Night Flight Orchestra tiedottavat jatkosuunnitelmistaan – ”Kiitos kaikille myötätunnosta ja ymmärryksestä”

Molemmissa yhtyeissä vaikuttanut David Andersson menehtyi viikko sitten.

20.09.2022

The Night Flight Orchestrassa vuodesta 2007 ja Soilwork-yhtyeessä vuodesta 2012 kitaraa soittanut David Andersson (kuvassa toisena oikealta) menehtyi viime viikolla. Yhtyeet vahvistivat suru-uutisen some-kanavissaan.

Nyt yhtyeet ovat sosiaalisen median kautta tiedottaneet jatkosuunnitelmistaan. Molemmat orkesterit tulevat jatkamaan toimintaansa.

”Tänään tulee kuluneeksi yksi kuukausi siitä, kun julkaisimme Övergivenhetenin, joka jäi Davidin viimeiseksi työksi kanssamme. Hän antoi itsestään tälle levylle todella paljon ja yhdessä loimme jotain todella ainutlaatuista”, alkaa Soilworkin eilen julkaistu tiedote.

”Haluamme painottaa, että tulemme jatkamaan bändin musiikillisen perinnön kantamista ja Övergivenhetenin esittämistä faneillemme. Tulemme viemään nämä kappaleet tien päälle ja omistamme ne Davidin muistolle. Ilmoitamme pian tulevista kiertuekuvioista tarkemmin. Jo ilmoitettu Australian-kiertueemme toteutuu suunnitelmien mukaan.”

”Haluamme kiittää kaikkia, jotka ovat lähestyneet meitä, esittäneet osanottonsa sekä jakaneet kauniita muistoja Davidista. Kiitos kaikille myötätunnosta ja ymmärryksestä.”

Kuten edellä jo mainittiin, The Night Flight Orchestra on samoilla linjoilla ja tiedottaa tekevänsä marraskuussa pienen klubikiertueen Euroopassa.

”14. syyskuuta 2022 on päivä, jota kukaan meistä ei tule unohtamaan. Silloin kitaristimme David Andersson sulki silmänsä ikuisiksi ajoiksi. Se oli päivä, jota olimme pelänneet jo jonkun aikaa. Suru on täyttänyt sydämemme. Kun Björn (Strid, The Night Flight Orchestran ja Soilworkin laulaja) vieraili viimeisen kerran Davidin luona sairaalassa, hän sai Davidin siunauksen jatkaa musiikillista matkaa, jolle he yhdessä lähtivät 12 vuotta sitten”, yhtyeen some-julkaisussa kirjoitetaan.

”Emme keksi parempaa tapaa juhlistaa Davidin elämää ja musiikkia kuin lähteä tälle mini-kiertueelle, jota olemme jo jonkun aikaa suunnitelleet. Kannustamme teitä liittymään mukaan tähän juhlintaan.”

Lisää luettavaa