Soilwork julkaisi tuoreen ep-levynsä ympärille pohjautuvan elokuvan henkisestä matkasta – katso

A Whisp of the Atlantic -ep ilmestyi viime joulukuussa.

03.02.2021

Soilwork julkaisi viime joulukuussa uuden A Whisp of the Atlantic -ep:n, jonka kappaleita julkaistiin yksi kerrallaan syksystä 2019 alkaen. Kokonaisuuden sitoo nyt yhteen René U Valdesin (Bravo & Bravo Films) ohjaama elokuva, joka on julkaistu tänään – videon pariin pääset tuosta yläpuolelta.

Kitaristi David Andersson kuvailee ep:tä matkaksi, jonka tarkoituksena on etsiä jotain, mikä korvaisi uskonnon. Matka alkaa Feverish-kappaleen kaihosta ja Desperadon palavasta halusta kulkien Death Divinerin determinismin ja The Nothingness and the Devilin kysymysten ja oivallusten kautta A Whisp of the Atlanticin hyväksymiseen ja hengiseen etsimiseen.

”Koko kappale ja video on kuin hieman erilainen tulkinta Abraham Maslow’n tarvehierarkiasta. Kaikessa on kyse siitä, että olemme kaikki jumissa tällä kivellä ja että meidän tarvitsee löytää jotain inklusiivisempaa kuin uskonnot jotta selviämme tästä läpi yhdessä. Loppujen lopuksi me kaikki olemme perimältämme ulkopuolisia metsästäjä-keräilijöitä, jotka yrittivät sopia maailmaan jonka olemme itse luoneet, mutta joka ei samanaikaisesti ole oikeastaan meille sopiva”, Anderson summaa.

Lisää luettavaa