Soilworkin Dirk Verbeuren Megadethin kiertuerumpaliksi – katso videot ekalta keikalta

Kuva: Hannah Verbeuren

Megadeth on palkannut Soilworkin Dirk Verbeurenin tuuraamaan Chris Adleria, kun rumpali itse kiertää Yhdysvaltoja ykkösbändinsä Lamb of Godin kanssa. Näin siis homma tässä kuviossa tosiaan menee – edes Megadeth ei nouse Adlerin prioriteettilistassa Lamb of Godin yläpuolelle.

Verbeuren soittaa Megadethissa Adlerin itsensä suosituksesta. Sijaisrumpali oli Facebook-sivuillaan uudesta käänteestä aikas innoissaan:

– Jännittäviä uutisia, vai mitä? En voi kiittää Chris Adleria tarpeeksi hänen ystävällisyydestään. On todella valtava kunnia tuurata Chrisia Megadethissa, bändissä, jonka tahtiin kasvoin aikuiseksi. Olen todella kiitollinen Dave Mustainelle, David Ellefsonille ja Kiko Loureirolle siitä, kuinka lämpimästi he ovat ottaneet minut vastaan. Ensimmäinen show on tänään Rock on the Rangessa, Ohion Columbuksessa!

– Minua Soilworkissa tuuraa mahtava Bastian Thusgaard The Arcane Orderista, joka myös sattuu olemaan minun rumpuoppilaani. Tiedän Bastianin tekevän fantastisen työn rumpusetin takana! Minä esiinnyn sekä Soilworkin että Megadethin kanssa Sweden Rockissa ja Graspopissa, ja palaan Soilworkin riveihin 26. kesäkuuta Italiassa ja koko loppukesän ajaksi. Nähdään tien päällä!

Alla parin fanin kuvaamaa videota mainitulta Columbuksen keikalta: