Sonata Arctica julkaisee syksyllä uuden albumin – ensimmäinen single on jo ulkona

Talviyö on tulossa.

23.06.2019

Power metallia soittava Sonata Arctica julkaisee uuden, kaikkiaan kymmenennen studioalbuminsa 6. syyskuuta. Albumi tulee olemaan nimeltään Talviyö ja se sisältää 11 kappaletta.

Yhtye kommentoi uutta albumia Instagramissaan seuraavasti:

”Puhuimme, että albumin kansi tehtäisiin valokuvan pohjalta ja onneksi onnistuimme löytämään palkitun valokuvaajan Onni Wiljamin, joka on itse asiassa kotoisin kylästä, joka ei ole kovin kaukana omasta kotikaupungistamme ja hänen kuvansa olivat täydellisiä tähän albumiin” kosketinsoittaja Henrik ”Henkka” Klingenberg kertoo.

”Ideana oli luoda albumi, joka on musiikillisesti linjassa ainakin kahden aiemman albumin kanssa. Olen todella iloinen kappaleista ja albumin yleisestä tunnetilasta (mood). Minusta tuntuu, että tässä on joitain uran huippukohtia” Tony Kakko kommentoi.

”Nauhoitimme muutamia kick ass -kappaleita ja kokeilimme myös joitain uusia juttuja. Olen todella ylpeä, miten onnistuimme nauhoittamaan bändin siten, että se kuulostaa enemmänkin elävältä, ja yhdessä soittavalta sen sijaan, että vain jäljitettäisiin (tracking) kaikki yksi kerrallaan” Klingenberg lisää.

Perjantaina yhtye julkaisi albumilta myös ensimmäisen singlen A Little Less Understanding sekä lyriikkavideon kyseiselle kappaleelle. Myös sen voit katsoa alta.

 

https://www.instagram.com/p/By98jvAHtN7/?utm_source=ig_web_copy_link

Lisää luettavaa