Staind-bändin salaliittoteoreetikko Aaron Lewis: ”Ehkä meidän pitäisi kuunnella Putinia?”

Joopa joo. Aika monta eri salaliittoteoriaa yhdistyy tässä höyryämisessä.

21.03.2022

Vaihtoehtorockia soittavan Staind-bändin laulaja Aaron Lewis on tykitellyt keikallaan melkoista tavaraa. Lewis oli soolokeikalla Ohiossa, kun hän halusi puhua Ukrainan sodasta, Putinista ja erilaisista Yhdysvaltoja koskevia salaliittoteorioita ja tietenkin myös koronasta.

Nämä kaikki tuntuvat liittyvän jotenkin toisiinsa.

– Ehkä Putin haluaa puhdistaa Ukrainan ”deep statesta?” Tämä kuulostaa aivan pimeältä, mutta ehkä meidän pitäisi kuunnella Putinia? Ajatelkaapa, että kun Klaus Schwab, George Soros ja jokainen likainen maapalloa tuhoava kusipää hyppää samaan kelkkaan, niin ehkäpä meidän kannattaisi tutustua asiaan helvetin paljon tarkemmin? Miksi he haluavat suojella Ukrainaa? Mitä heillä on siellä menetettävää? Se on kaikki täyttä hevonpaskaa, Lewis tykittää.

– Oletteko nähneet ne kuvat puuaseista ja ruumissäkeissä olevista ruumiista? Yllättäen nämä ruumiit alkavatkin liikkumaan. Eräskin nousee istumaan ja korjaa pussinsa asentoa toimittajan edessä. Jos ette ole nähneet sitä, niin kaivakaa se esiin. Oletteko ole nähneet, kuinka Vladimir Putin kertoo taistelevansa ”deep statea” vastaan. Myös me taistelemme niitä tyyppejä vastaan vapautemme puolesta.

Välihuomautus: ruumispussinäyttelijävideo on debunkattu jo aikoja siten.

Tämän jälkeen Lewis jatkaa pitkää monologiaan kertomalla, kuinka Yhdysvallat on maailman korruptoitunein valtio, ja kuinka kaikki hallitusken väittämä on valetta.

– Kaikki nauravat meille. Kaikki vastustavat meitä. Eikä se ole meidän syymme. Se on hallituksen syy. Sen samaisen hallituksen, jonka nostimme valtaan. Hallitus on saanut teidät uskomaan, että meidän pitäisi antaa tukemme Ukrainalle, koska he pesevät kaikki likaiset korruptiorahansa Ukrainan kautta.

Sitten alkoi koronarokotevastainen tykitys.

No joo, lue koko monologi Loudwiresta tai katso video alta.

Lisää luettavaa