Steve Tuckerilta tiukka linjaus Morbid Angelin tulevien keikkojen settilistojen suhteen

19.05.2017

Pitkän linjan death metal -veteraani Morbid Angel aloitti kaksi vuotta sitten uusvanhan aikakauden urallaan, kun vuosina 1997-2001 ja 2003-2004 bändin keulilla mörissyt ja bassoa soittanut Steve Tucker palasi jälleen Morbid Angelin riveihin.

Nyt Steve Tucker, Trey Azagthoth ja Morbid Angel ovat saamassa uuden albuminsa valmiiksi ja ovat valmiina lähtemään jälleen tien päälle, mutta Morbid Angelilla tulee olemaan tiukka periaate rundilla soitettavien kappaleiden suhteen: David Vincentin aikaisia Morbid Angel -kappaleita ei tulla kuulemaan kiertueella lainkaan.

Steve Tucker kertoi asiasta Orlando Weeklyn haastattelussa aiemmin tällä viikolla.

”Soitamme todennäköisesti yhtä tai kahta kappaletta tulevalta albumiltamme, joka on lähestulkoon valmis, mutta emme halua soittaa niitä kappaleita liikaa, koska ne päätyisivät kuitenkin Youtubeen viimeistään keikkaa seuraavana päivänä.”

”Settilista tulee olemaan muutenkin hieman erilainen. Kun soitin aiemmin Morbid Angelissa, setissä oli mukana materiaalia läpi koko bändin tuotannon. Tällä kertaa aiomme edetä minun ja Treyn tekemien albumien voimalla.”

”On hienoa päästä vetämään keikkoja, kun tietää olleensa mukana jokaisen soittamansa kappaleen säveltämisessä. Tietenkin tämä tarkoittaa sitä, että joitakin Morbid Angel -klassikoita jää uupumaan setistä, mutta me aiomme tehdä omat klassikkomme.”

Luvassa on siis Morbid Angel -keikkoja, joiden setti koostuu uuden albumin ohella täysin Formulas Fatal to the Flesh (1998), Gateways to Annihilation (2000) ja Heretic (2003) -albumien niin sanotusti myöhempien aikojen Morbid Angel -materiaalista.

Lisää luettavaa