Steven Wilsonin ja Hans Zimmerin riveistä tuttu kitaristivirtuoosi Guthrie Govan masterclass-kiertueelle Suomeen

Kuivalla brittihuumorilla ja megataidoilla varustettu kiharapää saapuu maahamme marraskuun lopulla.

02.10.2017

Kitaramaailman tämän päivän valovoimaisimpiin nimiin lukeutuva Guthrie Govan saapuu mittavalle masterclass -kiertueelle Suomeen. Rundi starttaa keskiviikkona 22. marraskuuta Turusta ja jatkaa siitä Tampereen ja Mikkelin kautta turneen päättävään Espooseen.

Jo vuoden 1993 Guitar World -lehden äänestyksessä Guitarist of the Year -palkinnon voittanut Govan on erittäin haluttu klinikoitsija tänä päivänä, mikäli mies vain muilta kiireiltään ehtii. Viime vuodet hän on kiertänyt ahkerasti maailmaa mm. Steven Wilsonin, The Aristocrats -yhtyeensä sekä viimeisimpänä elokuvasäveltäjä Hans Zimmerin kanssa, vieraillen näiden nimien kanssa sangen menestyksekkäästi myös Suomessa.

Lukuisten kanssamuusikoiden suuresti arvostama Govan tunnetaan virtuoosimaisesta tekniikastaan sekä valtavasta monipuolisuudestaan. Hän hallitsee erilaiset tyylikirjot ja tekniikat mestarillisesti. Etenkin The Aristocratsin keikat ovat osoittaneet herran olevan myös varsin etevä tarinoitsija, joten luvassa lienee tiukalla brittihuumorilla ryyditettyjä iltoja.

Kiertueen ennakkoliput ovat myynnissä nyt.

Ke 22.11.2017, Turku, Vimma
Ennakkoliput: Tiketti.fi

To 23.11.2017, Tampere, Tyllin sali
Ennakkoliput: Tiketti.fi 

Pe 24.11.2017, Mikkeli, Mikkelin Musiikkiopisto
Ennakkoliput: sähköpostitse osoitteesta rockclubmikkeli@gmail.com
Saat tarkemmat ohjeet paluuviestinä.

La 25.11.2017, Espoo, Sellosali
Ennakkoliput: Lippu.fi

Lisää luettavaa