Suomalais-ruotsalainen Nibiru Ordeal esittelee tulevaa pitkäsoittoaan – juuret vahvasti power metal -legendojen kulta-ajassa

Solar Eclipse yhdistelee progeilua ja mutkikkaampaa tunnelmointia klassisiin power metal -elementteihin.

02.10.2019

Suomalais-ruotsalainen power metal -yhtye Nibiru Ordeal julkaisee pitkään työn alla olleen esikoispitkäsoittonsa Solar Eclipse 15. marraskuuta. Julkaisijana toimii Inverse Records. Bändin musiikilla on vahvat juuret Helloweenin ja Stratovariuksen kaltaisten legendojen kulta-aikojen tuotannossa, mutta soppaan on lyöty vivahteita myös muista metallin alagenreistä.

”Solar Eclipse on 80-minuuttinen albuminjärkäle, jossa yhdistyy progeilu ja mutkikkaampi tunnelmointi sekä klassinen power metal – korkealentoisia laulusuorituksia, tilutuksia ja tuplabasarin tykityksiä säästelemättä. Levyn väsääminen oli äärimmäisen pitkä ja väsyttävä prosessi ja olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme vihdoin näyttää kaikille, mitä olemme puuhastelleet kaiken tämän ajan”, bändi kommentoi.

Alkupalaksi tarjoillaan uunituore single Demons & Angels, jonka musiikkivideon toteutuksesta vastaa Jere Kortelainen.

”Kappale käsittelee valtamedian lietsomaa ihmisten kahtiajakoa ja tarjoaa järjen ääntä modernin maailman hupatuksien keskellä. Toivomme, että diggailet musiikista yhtä paljon kuin me!”

Lisää luettavaa