Suomalais-virolainen Killhall julkaisi debyyttinsä ensisinglen – perustuu toistuvaan painajaiseen, jota laulaja näki lapsena

Yhtyeen esikoispitkäsoitto julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

19.01.2023

Suomalais-virolainen metallibändi Killhall julkaisee myöhemmin tänä vuonna debyyttipitkäsoittonsa I Want War. Ensimmäisenä singlenä levyltä on nyt julkaistu kappale Fear Shaped Man, jonka musiikkivideon voit katsoa tuosta alempaa.

Fear Shaped Man kertoo painajaisista, joita näin noin 10 vuoden ajan, kun olin lapsi. Siellä oli valtava ihmissusimainen hahmo, joka aina katseli minua varjoissa. Tunsin sen läsnäolon koko yön ja heräsin yleensä huutaen, koska se oli juuri alkanut huutaa minulle unessa, menetin ääneni ja kykyni liikkua”, laulaja Madis ”Mad” Velström avaa kappaleen taustoja.

”Olen analysoinut sitä läpi elämäni ja ymmärtänyt taistelevani pelkojeni kanssa ja olen jo kauan sitten hyväksynyt myös itse olevani tuo kyseinen susi. Aina kun olen ollut elämässäni tienhaarassa, enkä tiennyt mihin suuntaan mennä, sudet ovat palanneet unissani. Nyt toivotan sen tervetulleeksi vanhana ystävänä. Fear Shaped Man tarkoittaa pelkosi hyväksymistä, niiden ylitsepääsemistä, vahvistumista niiden kanssa ja tietämistä, että sinulla on aina uusia esteitä voitettavana, eikä kukaan muu niitä voi koskaan ylittää puolestasi. Kohtaa siis pelkosi.”

Lisää luettavaa