Suomeen helmikuussa saapuva Monuments toivottaa vanhan tutun hahmon tervetulleeksi takaisin riveihinsä

Rumpali Mike Malyan on toipunut takaisin soittokuntoon.

Brittiläinen progemetalliyhtye Monuments tiedottaa vuonna 2015 selkä- ja olkavammojen vuoksi bändistä sivuun jääneen vanhan rumpalinsa Mike Malyanin palaavan taas riveihinsä. Malyan nähdään Monumentsin kanssa jälleen lavalla, kun yhtye suuntaa helmikuussa Euroopan-kiertueelleen, jonka tiimoilta bändi nähdään myös Helsingissä (12.2.) sekä Tampereella (13.2.). Kyseessä on Monumentsin ensimmäinen kiertue, jolla on mukana myös uusi laulaja Andy Cizek.

”Olemme enemmän kuin innoissamme saadessamme toivottaa Mike Malyanin tervetulleeksi takaisin Monumentsin täysiaikaiseksi rumpaliksi. Viisi vuotta loukkaantumisten, leikkausten ja fysioterapian jälkeen ja hän on onnistunut toipumaan täysin ja raahannut perseensä rumpusetin taakse, minne se kuuluukin!” yhtye tiedottaa.

”Kiitämme myös [vuonna 2016 Malyanin tuuraajaksi tullutta] Daniel Langia yhteisistä vuosista, joiden aikana soitimme isoimpia keikkojamme ja loimme kauniita muistoja. Tsekatkaa hänen yhtyeensä The Scratch, jos pidätte irlantilaisesta musiikista.”

Fans,We're beyond excited to welcome Mike Malyan back to MONUMENTS as our full time drummer. After 5 years of…

Julkaissut MONUMENTS Tiistaina 3. joulukuuta 2019