Suomeen loppuvuodesta saapuva Tribulation julkaisee livelevyn – taltioitu Tukholman vanhimpiin lukeutuvassa konserttipaikassa

Kahteen osaan jaetulla keikalla kuultiin muun muassa Down Below -albumi kokonaisuudessaan.

11.09.2019

Ruotsalainen Tribulation julkaisee loppuvuodesta Alive & Dead at Södra Teatern -livealbumin, joka on taltioitu – kuten nimestä voi jo päätellä – Tukholman Södra Teaternissa marraskuussa 2018. Kahteen näytökseen jaetussa konsertissa esitettiin yhtyeen Down Below -albumi (2018) kokonaisuudessaan sekä liuta vanhoja kappaleita. Levy tullaan julkaisemaan myös liikkuvan kuvan kera – tarkemmat tiedot saataville tulevista formaateista ilmoitetaan ennakkomyynnin yhteydessä syyskuun lopulla.

”Tukholmassa esiintyminen on meille aina erityinen tilaisuus. Olemme asuneet täällä niin pitkään, että se tuntuu kodilta. Ja koska se on meille spesiaalia, yritämme tehdä siitä spesiaalia myös muille. Södra Teatern tarjosikin kauniilla tavalla aavemaisen taustan ja jo pelkästään siitä ammennettiin puolet ideoista. Myös kahteen osaan jaettu konsertti on asia, jota olimme jo pitkään harkinneet ja vanhassa teatterissa esiintyminen tarjosi siihenkin täydellisen mahdollisuuden”, kommentoi yhtye.

Alive & Dead at Södra Teatern julkaistaan 15. marraskuuta. Siis juuri sopivasti ennen Tribulationin seuraavaa Suomen-vierailua – yhtye nähdään nimittäin Ghostin ja All Them Witchesin kanssa Helsingin Hartwall-areenalla 28. marraskuuta.

Alive & Dead at Södra Teaternin kappalelista näyttää kokonaisuudessaan seuraavalta:

1. NÄYTÖS:
The Lament
Nightbound
Lady Death
Subterranea
Purgatorio
Cries From the Underworld
Lacrimosa
The World
Here Be Dragons

2. NÄYTÖS:
Trollens Brudmarsch
Melancholia
The Motherhood of God
Rånda
Ultra Silvam
Guitar Solo
Strange Gateways Beckon
Strains of Horror

Lisää luettavaa