”Se oli surullinen loppu hienolle uralle” – Mike Portnoy toivoo Twisted Sisterille keikkoja tulevaisuudessa

11.02.2017

Rumpali Mike Portnoy tunnetaan parhaiten Dream Theaterin riveistä vuosina 1989-2010. Kyseisestä yhtyeestä lähdettyään hän on soittanut muun muassa Avenged Sevenfoldissa, Winery Dogsissa ja toiminut kiertuerumpalina Twisted Sisterissä.

Viimeksi mainittu päätti 40-vuotisen uransa viime vuonna 12. marraskuuta Mexicossa. Nyt Portnoy on kuvaillut Loudwirelle tuntemuksia yhtyeen uran lopusta.

– Jay Jay French kutsui kaikki pukuhuoneeseen ja piti todella sydämellisen puheen, molemmat Jay Jay ja Dee Snider avasivat sydämensä täysin. Jay Jay luultavasti suuttuu kun sanon tämän, mutta hän kyynelehti ja itki. Se oli todella sydämellistä ja surullista. Luulen, että siinä vaiheessa ajatus iski kaikille: ”Apua onko tämä viimeinen keikka?”, Portnoy kuvailee Twisted Sisterin viimeisen keikan tuntemuksia.

– Menimme lavalle ja soitimme. Se oli mahtava ilta ja mahtava yleisö. Tulimme lavalta ja menimme kaikki omiin suuntiimme. Se oli surullinen loppu loistavalle uralle.

Portnoy kertoi myös toivovansa, että jatkossa Twisted Sisterillä voisi olla lisää keikkoja. Portnoyn sanoja lainaten: ”Aika näyttää.”

Lisää luettavaa