Swallow the Sun harppasi kauemmas kansainvälisille vesille – sopimus Century Median kanssa

16.06.2015

Tänään tulleen tiedotteen mukaan Swallow the Sun on solminut yhteistyösopimuksen levyjätti Century Median kanssa. Hyvä uutinen! Yhtiön rosterihan on suuri ja kunniakas aina Paradise Lostia, At the Gatesia ja Entombedin nykyversiota myöten. Muita Century Median tuella toimivia suomalaisbändejä ovat muun muassa Insomnium, Finntroll, Moonsorrow ja Turisas.

”Ei taida olla mikään uutinen, että pidämme Suomen pimeästä puolesta. Olemme ylpeitä saadessamme vihdoin mahdollisuuden työskennellä yhden Suomen synkimmän orkesterin kanssa, joka on julistanut doom-sanomaansa jo 15 vuotta”, kirjoittaa Century Median A&R Jens Prüter tiedotteessa.

Laulaja Mikko Kotamäki puolestaan kertoo, että Swallow the Sun on paraikaa studiossa äänittämässä ”vielä tänä vuonna” ilmestyvää kuudetta levyään. Kitaristi Juha Raivio lisää, että siitä on tulossa jotain erilaista:

”Voimme luvata, että tuloksena on jotain, mitä ei ole kuultu aiemmin. Näinä aikoina haluamme painottaa ihmisille musiikin merkitystä ja arvoa. Lisää uutisia tulossa”, Raivio kirjoittaa.

Yhtyeen edellinen albumi Emerald Forest And Blackbird julkaistiin helmikuussa 2012 .

Lisää luettavaa