Lokakuinen kaupunkifestari Lost in Music saa metallisen pikkusisaruksen

20.07.2016

Syksyinen ”uuden musiikin festivaali” Lost in Music tiedottaa, että Tampereella kuullaan kuluvan vuoden lokakuussa entistä väkevämmin raskaita säveliä. Metallimusiikille on nyt omistettu oma minifestivaali, Metal Export Finland, jonka tarkoituksena on esitellä ulkomaisille festari- ja konferenssikävijöille kotimaista raskasrockia.

– Maamme on täynnä uskomattomia metallibändejä, ja tarkoituksemme on esitellä mielestämme lupaavimmat vientikelpoiset tähdet paikallisväriä unohtamatta. Uskon, että illalle on kysyntää, koska Musiikki & Mediassa ja Lost in Musicissa vierailee useita metallimusiikkiin erikoistuneita ulkomaalaisia delegaatteja. Olen ainakin itse erittäin fiiliksessä, sillä tämä sopii erinomaisesti Tampereen syystarjontaan, festarin puuhaaja, Nem Agency Oy:n Rowan Rafferty toteaa tiedotteessa.

Ensimmäisen Metal Export Finlandin kotimaiset bändit ovat japanimetallibändi Whispered, suomispeedin ykkösnimi Ranger (kuvassa), melometalliryhmä Arion, teknistä deathiä paahtava Whorion, paikallisväriä tuova Ember Falls, konemetallipoppoo Fear of Domination sekä toinen tamperelaisyhtye, määrittelyjä pakeneva Somehow Jo’. Ulkomailta mukaan on napattu kanadalainen heavy metal -remmi Kobra & the Lotus.

Tampereen YO-talolla ja Jack the Roosterissa 6.10. läpivietävän festarin yhteislippu maksaa 16,5 euroa, erillisliput keikkapaikkoihin 11,5 euroa kipale. Koko Lost in Music -festaripassiin saa hintaan 42,5 euroa. Liput myy Tiketti.

Lisää luettavaa