Syöpää sairastava Exodus-rumpali tarkensi tilannettaan – ”Taistelu on vielä kesken”

Tom Hunting ei ole vielä täysin vapaa syövästä, vaikka bänditoveri Gary Holt ehti niin jo julistaa.

30.07.2021

Exodus-rumpali Tom Hunting kertoi alkuvuodesta sairastavansa syöpää, jonka vuoksi hän kävi 12. heinäkuuta gastrektomialeikkauksessa eli vatsalaukun poistossa. Pian leikkausoperaation jälkeen Huntingin bänditoveri, Exodus-kitaristi Gary Holt ilmoitti Instagramissa Huntingin olevan nyt täysin syöpävapaa.

Hunting, joka ei itse käytä mitään some-alustoja, antoi myöhemmin oman tilannepäivityksen Holtin Instagram-sivujen kautta ja toppuutteli, että hoidot ovat vielä kesken ja puheet siitä, että hän olisi täysin vapaa syövästä, ovat tässä vaiheessa vielä ennenaikaisia.

”Olen toipunut leikkauksesta hyvin ja opetellut suhtautumaan ruokaan uudelleen – pienempiä annoksia, enemmän proteiinia ja niin edelleen. Kaikki se tiede, mikä tähän liittyy, ei lakkaa hämmästyttämästä minua. Miten joku voi kävellä ympäriinsä jo kaksi viikkoa tuollaisen leikkauksen jälkeen? Haha! Mutta olen superkiitollinen, koska sain kuulla, että harva edes saa leikkausta vaihtoehdokseen. Lääkärit tekivät suunnitelman, iskivät kiinni ja sanoivat saaneensa kaikki pesäkkeet pois”, Hunting kommentoi.

”Mutta on vielä liian aikaista sanoa, että olisin täysin syöpävapaa tässä kohtaa. Toivon todella, että voin itse todeta näin joskus myöhemmin. Mutta koputetaan nyt puuta! Taistelu on vielä kesken. Vaikein osuus on ohi, mutta edessä on vielä neljä jälkihoitoa. Sen jälkeen menen skannaukseen, jossa toivon mukaan todetaan, että se perkeleen syöpä on häädetty kehostani ja potkittu mäkeen.”

Holt itsekin nosti käden pystyyn virheen merkiksi:

”Saatoin ehkä innostuksissani mennä hieman asioiden edelle. Mutta toivottavasti pääsemme vielä siihen pisteeseen. Joka tapauksessa nämä ovat hyviä uutisia keskellä tätä paskaa viikkoa”, Holt lisää viitaten todennäköisesti Mike Howen, Joey Jordisonin ja Dusty Hill kuolinuutisiin.

Lisää luettavaa