System of a Down -rumpali paljastaa: uusi levy tulossa, 15 uutta rallia jo valmiina

09.11.2016

Ensi kesänä Euroopan-kiertueelle lähtevä System of a Down on pitkän tauon jälkeen valmistelemassa uutta levyä. Asiasta kertoi rumpali John Dolmayan Kerrang!-lehdelle.

– Olemme työskennelleet levyn parissa viimeiset kuusi kuukautta. Meillä on nyt albumille kelpaavaa materiaalia kasassa 15 kappaleen verran, Dolmayan toteaa.

– Julkaisun suhteen homma on kuitenkin vielä auki. Tällä hetkellä tavoite on lähinnä päästä pisteeseen, jossa kaikki ovat tyytyväisiä. Viimeisestä levystä on kulunut kohta 12 vuotta, joten paineet ovat kovat.

Dolmayan kertoo yhtyeen tavoittelevan uudella materiaalillaan uuden polven faneja. Bändi ei siis lähde suoraan jatkamaan aiempien levyjen tyyliä ja pelaa varman päälle.

– Emme tee Toxicity osa kahta, ihan vain koska se on suurin levymme. Haluamme näyttää, ettemme ole lepäilleet laakereilllamme. Minä en ainakaan aio allekirjoittaa mitään, mistä en ole sataprosenttisen tyytyväinen.

– Tiedämme kyllä, että fanimme ovat odottaneet meiltä uutta materiaalia pitkään ja ymmärrän heidän turhautumisensa. Mutta nyt voin paljastaa, että uusi levy on todellakin työn alla, emme vain vielä tiedä koska ja millä ehdoin, Dolmayan sanoo.

System of a Downin viimeisin täyspitkä on vuonna 2005 julkaistu Hypnotize.

Lisää luettavaa