System of a Downin John Dolmayan tylyttää Kanye Westiä – ”Vähän arvokkuutta nyt”

Dolmayan ei arvosta.

07.01.2024

System of a Downin rumpali John Dolmayan on ärähtänyt räppäri Kanye Westille tämän hiljattaisen somepäivityksen takia.

West, nykyiseltä nimeltään Ye, julkaisi lähes parikymmentä vuotta nuoremman vaimonsa Bianca Censorin 29-vuotispäivien kunniaksi rouvasta kuvia Instagram-sivullaan. Kuvien joukossa oli varsin paljastaviakin otoksia, muun muassa kymmeniä tuhansia kommentteja kerännyt potretti Censorista sonnustautuneena muhkeaan karvareuhkaan ja erittäin anteliaalla kaula-aukolla siunattuun yläosaan. Kuvatekstiksi West oli kirjoittanut ”caption this”, eli vapaasti suomennettuna ”keksi kuvateksti”.

Dolmayan kommentoi kuvaan:

– Vähän arvokkuutta nyt. Muksut seuraavat sinun moraalista esimerkkiäsi ja tämän pitäisi olla ihminen, jota suojelet eniten. Vaimosi ei pitäisi olla näyttelyesine, vaan ylpeytesi ja arvostuksesi kohde. Ei näin.

Kun toinen kommentoija puolusti Westiä sanomalla, että hänhän vain onnitteli vaimoaan tämän syntymäpäivänä, Dolmayan jatkoi kysymällä:

– Esittelisitkö sinä kuvia vaimosi tisseistä ystävillesi? Entä vanhemmillesi? Mikäli näin on, me näemme asiat niin eri tavalla, ettei mikään määrä selittämistä tule sitä muuttamaan. Onnea sinulle.

Westin julkaisemat kuvat olivat keränneet runsaasti kritiikkiä muiltakin kuin Dolmayanilta. Kommenteissa Westiä syytettiin muun muassa vaimonsa esineellistämisestä ja pakottamisesta esiintymään kuvissa usein lähes alastomana. Moni kommentoi Censorin näyttävän ihmiskaupan uhrilta tai Westin entisen vaimon Kim Kardashianin halpisversiolta.

Lisää luettavaa