Tähtikokoonpanolla toteutetun Tuska-biisin virallinen video on julkaistu – katso ja nostata festaritunnelmaa!

Juhlavuottaan viettävä Tuska on jo aivan nurkan takana!

Kenellekään ei liene enää tässä vaiheessa jäänyt epäselväksi, että Tuska-festivaali juhlii tänä vuonna kaksikymppisiään. Huomenna, eli perjantaina 30. kesäkuuta Suvilahden portit jälleen avautuvat ja kinkerit saa kunnian potkaista käyntiin Suomen grind-ylpeys Rotten Sound kello 14.

Myös Tuskan perinteinen festivaalibiisi oli tänä vuonna juhlavuoden kunniaksi tavallistakin eeppisempi ja se keräsi yhteen koko joukon raskaan musiikin kermaa. Keväällä julkaistuun kappaleeseen – jonka myyntitulot muuten käytetään hyväntekeväisyyteen – on nyt julkaistu myös virallinen musiikkivideo. Ei muuta kuin festivaalitunnelmaa nostattamaan ja bongailemaan, keitäs kaikkia tällä Amorphis-kitaristi Esa Holopaisen sävelkynästä irronneella kappaleella oikein esiintyykään.

Tuskan ohjelmistossa nähdään tänä vuonna muun muassa HIM, Mastodon, Sabaton, Brujeria, Mayhem, Insomnium, Wintersun, Triptykon, Apocalyptica ja Sonata Arctica. Koko ohjelmiston ja aikataulun löydät täältä. Mikäli nämä tanhut jäävät jostain syystä tänä vuonna väliin, pääsee tunnelmaa seuraamaan näppärästi muun muassa Infernon some-kanavilla eli ainakin Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.