”Tämä on ollut mahtava matka” – Cattle Decapitation kutistui kvartetista trioksi

Cattle Decapitation vuosimallia 2017

Death metalin ja grindcoren parissa jo 22 vuotta tarponut jenkkinimi Cattle Decapitation on yhtä jäsentä pienempi bändi.

Yhtyeen riveissä kahdeksan vuotta soittanut basisti Derek Engemann (kuvassa toinen vasemmalta) on jättänyt bändin omien sanojensa mukaan sopuisissa merkeissä:

– Tämä on ollut mahtava matka, ja haluan kaikkien tietävän, että olen jättänyt Cattle Decapitationin sopuisissa merkeissä, Engemann kirjoittaa tiedotteessaan.

– Olen todella ylpeä saavuttamastamme menestyksestä kahdella viimeisimmällä levyllä. Samaan aikaan olen innoissani voidessani kohdentaa energiani tulevaan Scour-julkaisuun, uudelleenherätettyyn Cast the Stone -projektiin, ja muihin suuriin suunnitelmiin, joita minulla on työn alla.

Näistä bändeistä erityisesti Cast the Stone vaikuttaa mielenkiintoiselta tapaukselta. Ainoan levynsä Dark Winds Descendingin vuonna 2005 julkaissut kuolometalliryhmä on kirjoittanut juuri levydiilin Agonia Recordsin kanssa ja on julkaisemassa uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella.

Cast the Stonessa soittaa Engemannin ohella mm. Misery Indexin kitaristi-laulaja Mark Kloeppel.