”Tämä on ehkä yksi raskaimmista kappaleista, jonka olemme koskaan kirjoittaneet” – Blues Pills jakoi toisen singlen tulevalta albumiltaan

Yhtye julkaisee kolmannen albuminsa kesäkuussa.

13.04.2020

Ruotsalaisyhtye Blues Pills julkaisi tulevalta albumiltaan uuden Low Road -singlen, jonka pääset kuulemaan yltä. Kyseessä on toinen singlejulkaisu yhtyeen 19. kesäkuuta julkaistavalta kolmannelta studioalbumilta Holy Moly!. Albumin kansikuvan näet täältä.

Uusi single käsittelee vaikeita aiheita.

”Kirjoitimme Low Roadin siitä, että olemme itsemme pahin vihollinen. Omien demonien karkuun juoksemisesta vain tajutaksesi ettet voi, koska ongelma on sisälläsi. Low Road on ehkä yksi raskaimmista (heaviest) kappaleista [jonka] olemme koskaan kirjoittaneet, täynnä ihmismielen brutaaliutta joka voi olla sekä häijy että eksynyt. Jokainen on todennäköisesti löytänyt itsensä  haparoimassa pimeässä jossain vaiheessa elämää. Ja Low Roadilla tietä ulos ei ole. Me rakastamme tämän kappaleen soittamista livenä, koska se on vain raaka ’balls to the wall’ rockvoimaa. Toivottavasti tämä voi olla hetken helpotus tässä ilkeässä (wicked) maailmassa” yhtye kuvailee Instagramissaan.

Albumin ensimmäisenä singlenä julkaistiin naistenpäivänä maaliskuun alussa kappale Proud Woman. Voit kuunnella sen uutisen lopusta.

Yhtye kuvaili tulevan albumin ensimmäistä singleä seuraavasti:

Proud Womanilla haluamme antaa maailman rajuille naisille ja tytöille (grrrls) voimakappaleen (anthem), jonka voi laittaa soimaan, milloin tahansa haluaa tuntea [olonsa] voimaantuneeksi. Tai vain pitää hauskaa. Laulu kaikille jotka seisovat kaikkein ilmeisimpien asioiden takana. Tasa-arvon ja ykseyden. Kuka tahansa oletkin, mistä tahansa tuletkin. Naiset tulevat aina olemaan muutosta ajava voima. Ja muutos tulee.”

Yhtyeen aiemmat albumit ovat nimikkoalbumi Blues Pills (2014) sekä Lady in Gold (2016).

 

Lisää luettavaa