Tämä on kaunista: Entombedin 1990-luvun alun miehistö esitti Clandestine-klassikon alusta loppuun

25.11.2016

Tämä kun olisi saatu Suomeen. Armottomaan ja rumaan oikeustaisteluun ajautuneen Entombedin vanhempi koulukunta (Alex Hellid, Uffe Cederlund ja Nicke Andersson) esitti 12. marraskuuta Malmössä koko Clandestine-klassikkoalbumin (1991) alusta loppuun. Porukan tukena olivat uudet jäsenet Robert Andersson (laulu) ja Edvin Aftonfalk (basso) sekä yli satajäseninen Malmön sinfoniaorkesteri, joten yleisö sai musiikkia todella koko rahan edestä.

Blabbermouth nosti esille pitkän rivin videokuvaa paikan päältä. Alta voit katsoa biisin verran Clandestinen sähköistä tulkintaa sekä hivenen sitä sinfoniaorkesteripuolta. Melkoista menoa, kun death metalia aletaan tulkita ison bändin voimin.

Muistutuksena mainittakoon, että tämä kokoonpano on siis eri kuin LG Petrovin ja Nico Elgstrandin tähdittämä Entombed AD, jonka uusin albumi Dead Dawn ilmestyi helmikuussa. Todella sääli, kun vanhojen bändikavereiden välit kiristyvät tähän pisteeseen, että pitää oikeudessa kamppailla siitä, kuka saa keikkailla milläkin nimellä.

Lisää luettavaa