Tänään uuden levyn julkaisseen Deceasedin rumpali Dave Castillo, 43, on kuollut

Lepää rauhassa, Dave Castillo (1974-2018).

16.11.2018

Vuodesta 1985 kasassa ollut amerikkalainen death/thrash-bändi Deceased julkaisi odotetun Ghostly White -albumin tänään, 16. marraskuuta.

Levynjulkkarit saivat todella synkän sävyn, kun ilmoille kiiri uutinen yhtyeen rumpalin Dave ”Scarface” Castillon kuolemasta.

43-vuotias Castillo kuoli lomailleessaan kotimaassaan El Salvadorissa. Kuolinsyyksi on ilmoitettu hukkuminen.

“Mies tuli aina valmistautuneena treeneihin ja keikoille, ja mikäli hän ei saanut tarpeeksi aikaa valmistautua, hän kyllä kertoi siitä”, bändin laulaja Kingsley Fowley muistelee.

”Hän halusi tehdä vaikutuksen tekemällä asiat kunnolla, mikä on ainoa keino tehdä musiikkia bändissä, jossa minä olen mukana. Hän teki elämässään kaikki kunnolla, eikä häntä haitannut, vaikka minä kirjoitin Deceasedin rumpujutut. Mies vain sanoi: ’kirjoita sinä, ja tee niistä Deceasedin villiin tyyliin sopivia’. Tämän jälkeen hän opetteli soittamaan ne, ihan sama, kuinka kiemuraisia niistä tein.

Dave Castillo tullaan muistamaan ikuisesti mahtavana rumpalina, hienona ihmisenä ja rakkaana ystävänä. Dave auttoi monella eri tavalla pitämään bändin käynnissä, ja olen siitä ikuisesti kiitollinen.”

Lisää luettavaa