Tanssipaniikki viivästyy taas –Turmion Kätilöt siirsi tulevan levynsä julkaisua, julkaiseekin ensin digisinglen

Turmion Kätilöiden Dance Panique -albumia kaavailtiin alun perin julkaistavaksi jo helmikuun alkupuolella. Ajankohta siirtyi kuitenkin tuonnemmaksi ja kalenteriin lyötiin merkki kohtaan 3. maaliskuuta.

Nyt levyn julkaisua on jälleen lykätty eteenpäin parilla viikolla ja albumin uusi julkaisupäivä on 17. maaliskuuta. Sen sijaan 3.3. julkaistaan digisinglenä levyn nimikkokappale sekä siihen tehty musiikkivideo. Videon on ohjannut edellisestä Kätilöt-videostakin vastannut Rauli Ylitalo ja siinä esiintyvät muun muassa Sakari Kuosmanen ja Rami Rusinen.

”Levy-yhtiö lupasi levyn kauppoihin jo aiemmin mutta selittelivät kuitenkin tätä uutta myöhästymistä jollain logistisilla syillä. Just normaalia toimintaa levy-yhtiön herroilta, ei niihin voi luottaa”, kertoo MC Raaka Pee viivästymisen syistä yhtyeen Facebook-sivuilla.

”Taiteilijoiden kanssa toimiminen on aina tämmöistä. Nyt ne halusivat vielä ympätä levylle yhden kesähitin jonka joku olis säveltänyt unissaan viime yönä. Yritä noille nyt selittää että deadlineja on kunnioitettava tai muuten koko prosessi viivästyy”, kommentoi puolestaan Petja Turunen Osasto-A Recordsista.

I see what you did there…